logoZinzijn is er voor iedereen met vragen over werk en leven. We helpen ondermeer met levensloopbaancoaching, re-integratie en levensvraagstukken. ‘Zin’ en ‘Zijn’ zijn daarbij onlosmakelijk verbonden. Een mens kan alleen geluk en vreugde ervaren wanneer hij in balans is; een gezonde psyche in een gezond lichaam. Dat geldt thuis net zo goed als op het werk.

Uniek aan Zinzijn is de connectie die wij zoeken met yoga, meditatie en mindfulness. Yoga is een eeuwenlange traditie die veel verder gaat dan de yogales die we tegenwoordig in Nederland allemaal wel kennen. Het bevat ook filosofische elementen en technieken die goed van pas komen in het vak van levensloopbaancoaching.

We houden van een multidisciplinaire aanpak en werken samen met verschillende professionals met hun eigen expertise. Zo werken we regelmatig samen met yogadocenten, meditatieleraren, mindfulness trainers,  KernTalenten analisten, Powershootcoaches, HearthMath-trainers, osteopaten, fysiotherapeuten, haptonomen etcetera.

Zinzijn levert maatwerk, afgestemd op de behoeften van de cliënt en opdrachtgever.

Team Zinzijn

Irani Otten

Irani Otten

"Ik ben oprichter van Zinzijn en al 10 jaar met veel plezier en energie actief als loopbaancoach. Daarnaast ben ik gediplomeerd docent Sivananda Yoga en Integrale Yoga. In mijn werk als coach kan ik regelmatig putten uit mijn ervaring als yogadocent. Het zijn twee werelden die ik graag bij elkaar breng en Zinzijn uniek maken."

Wil Vernhout

Wil Vernhout

Ik begeleid al vele jaren met plezier mensen in het vinden van antwoorden op hun loopbaanvragen. Ik houd van een warme en praktische aanpak. Graag onderzoek ik met jou welke werkzaamheden weer pretlichtjes in je ogen geven en hoe je je zelfvertrouwen weer hervindt. Misschien wel tijdens een wandeling in de natuur. Na jarenlang personeels- en organisatieadviseur te zijn geweest, heb ik bij Hoogendijk de opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. Daarna volgde ik de post-HBO opleiding tot psychodrama spelleider. Met deze methode kan ik cliënten op speelse wijze inzicht te geven in hun gedrag en hun persoonlijkheid.